Hoe zorg je ervoor dat je hond in de camera kijkt?


Het maakt niet uit of je een huisdiereneigenaar, Instagrammer of huisdierenfotograaf bent, het is belangrijk om de aandacht van je huisdier te kunnen trekken voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Maar je vraagt je misschien af hoe je dat precies moet doen, hier zijn enkele van mijn tips die voor mij werken als ik de aandacht van een huisdier wil trekken.Wees voorbereid

Houd je camera of telefoon klaar, zorg dat je de instellingen al hebt ingesteld.Gebruik snoepjes

Snoepjes zijn de gemakkelijkste eerste stap om de aandacht van je hond te trekken.

Gebruik het lekkers terwijl je de hond in een houding plaatst die werkt of die je in gedachten had. Stel vervolgens de opname in de camera samen en breng je hand die het lekkers vasthoudt naar je lens zodat de hond de hand zal volgen, want ze weten altijd waar het lekkers heen gaat!


sommige honden kunnen extreem gemotiveerd zijn om te eten en kunnen overdreven opgewonden raken en gefocust zijn op de lekkernijen.Geluiden en geluiden

Er zijn zoveel verschillende geluiden die de aandacht van de hond kunnen trekken, je kunt alle geluiden maken waarvan je denkt dat ze zullen werken, bijvoorbeeldl: hun naam roepen, fluisteren, lage en hoge tonen, ploppende of klikkende geluiden maken met je mond, hond imiteren die jankt, blaft of huilt. Gebruik ze wanneer een hond niet is voorbereid, zo krijg je een mooie alert beeld. gebruik verschillende geluiden ipv 1 geluid, zo wordt het niet saai.


App Dog Sounds en YouTube-video's

Er zijn veel verschillende hondengeluiden-apps voor je telefoon. Download wat en kijk wat het beste werkt. Ik gebruik de app " Dog Sounds " (Klik op de naam om naar de app store te gaan) Je kunt ook zoeken op "sounds dogs love" op YouTube.


In de meeste apps zullen er waarschijnlijk wat huilende geluiden, gejank, geblaf, deurbelgeluiden piepende speelgoedgeluiden zijn.

76 weergaven